Werkwijze

Hoe gaan we te werk

Bij de geboorte van je baby wil je niets liever dan dat alles gesmeerd loopt. Inclusief het geboortedrukwerk. Hier vind je een overzicht van alle stappen naar een uniek geboortekaartje of trouwkaartje, van eerste ontwerp tot gedrukt eindresultaat. Zo ben je zeker dat jouw drukwerk netjes op tijd klaar is, zonder kopzorgen. Ontdek hier onze werkwijze in zes stappen, van kleurenkeuze tot drukproef en eindresultaat!

Maak jouw keuze

Selecteer een ontwerp en een kleurencombinatie naar keuze. Dat kan makkelijk via het contactformulier of per e-mail. Elk ontwerp heeft een nummer.

Eerste ontwerp binnen 48u

Je ontvangt binnen de 48u een voorbeeldkaartje in de door jou gekozen kleurencombinatie. Deze service is helemaal gratis en vrijblijvend.

Start van de opmaak

Na jouw goedkeuring starten we met de opmaak van de geboortekaartjes en het eventuele andere drukwerk (stickers, babyborrelkaartjes, doopsuikerdoosjes…).

Eventuele aanpassingen

Indien je dat wenst, wordt de opmaak van het geboortekaartje nog verder aangepast. Alle drukwerk wordt door jou ook nog eens extra gecontroleerd op foutjes.

Drukproef

Eens de opmaak helemaal op punt staat, kan je indien gewenst een proefdruk van je geboortekaartjes bestellen.

Kaartjes klaar!

’t Is gebeurd? Laat ons dit dan zo snel mogelijk weten, incl. de laatste gegevens via sms of mail. Eens gedrukt, worden ze opgestuurd per post of bij ons opgehaald. Dat kan ook na de kantooruren.

Wil je een vouwkaartje?

Wil je nog meer impact creëren met je geboortekaartjes? Of heb je meer ruimte nodig voor een extra tekstje? Dan kan je ook kiezen voor een vouwkaartje met dubbele afmetingen. Indien je kiest voor een grotere vouwkaart: vergeet dit niet te vermelden tijdens je bestelling.

BEKIJK DE PRIJZEN

Kaartjes in’t lang en in’t breed

Jouw favoriete kaartje kan opgemaakt worden in verschillende formaten.
Alle gedrukte kaartjes passen in standaardenveloppen en beantwoorden aan de voorwaarden van een genormaliseerde zending. Eén postzegel is dus voldoende.

formaat kaartje 100 x 150
formaat kaartje 200 x 150